skip to Main Content

Syksyn 2020 palkinnot Kajaaniin ja Nokialle

Syksyn 2020 Zaldoa käyttävien luokkien arvonnoissa onni suosi Nakertajan koulua Kajaanissa sekä Emäkosken koulua Nokialla. Molemmissa kouluissa Zaldoa käytettiin osana opetusta ja nuoret tekivät myös innolla Zaldon lopputestit. Nakertajassa järjestettiin vielä erityinen palkintojuhla voiton kunniaksi.

Zaldo, Finanssiala ja Nuori Yrittäjyys ry onnittelevat voittajia.

Nakertajan koulun (Kajaani) kokemuksia Zaldosta

Käytimme 5A-luokkani kanssa mini-Zaldoa valinnaisen tunneilla (yksi oppitunti viikossa). Tehtävät olivat oppilaille mielekkäitä ja niiden avulla kehitettiin talousosaamista ja saatiin aikaan hyviä keskusteluja. Nettimateriaali oli selkeä ja opettajalle helppo käyttää. Teemat olivat helposti peilattavissa omaan elämään ja Zaldo-mörön auttaminen ja kesyttäminen erilaisten tapausten avulla oli oppilaille motivoivaa.

Uskon, että monet havahtuivat pohtimaan omaa rahankäyttöään. Jatkoimme mini-zaldosta meidän yhteiskuntamme -ohjelmaan ja ensi vuonna tarkoituksenamme on tehdä pikkuyrittäjiä. Kiitos näistä upeista, innostavista ja maksuttomista ohjelmista!

Oli mahtava yllätys, että voitto osui meidän kohdallemme! Käytimme voittorahoista suurimman osan siihen, että hankimme luokkaan lauta- ja korttipelejä. Lisäksi jokainen sai valita itselleen mieluisan karkkipussin. Valituista herkuista teimme taulukointeja ja diagrammeja. Olemme opiskelleet niitä nyt matematiikassa prosentit ja tilastot -jaksossa. Lisäksi teimme ryhmittäin mainoksia voittojuhlista, jotka pidimme to 1.4.2021 Tällöin oppilaat pääsivät pelailemaan uusia pelejä herkuttelun lomassa.

Hanna Rahikkala Nakertajan koulu

Back To Top